Näytteillä oleva artikkeli
mario scateboard

Tammikuun peli-ilta @ Turku-sali 9.1. klo 17

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tai oikeastaan samat vanhat, sillä ANC:n peli-illat jatkuvat tänäkin vuonna entiseen tapaan. Kaikki pelailunhaluiset saapukoot vapaasti ANC:n televisioiden, konsolien ja pelien ääreen pelailemaan. Myös omia pelejä saa tuoda paikalle.

Tulkaa pelaamaan meidän kanssa!

Koneistamo

Koneistamo #18 14.-16.12. @ Hive

Koneistamo on ANC ry:n, Turun taistelupelaajat ry:n ja Smash Finland ry:n järjestämä tapahtuma, jossa pelataan kilpailullisesti pääosin Super Smash Bros. -pelisarjan pelejä. Vaikka tapahtumalla onkin pitkät perinteet, myös aloittelevat pelaajat ovat ehdottomasti tervetulleita, ja ohjaimiakin saa tarpeen mukaan paikan päällä lainaan.

Tapahtumapaikka ja yöpyminen
HIVE – Turku Game Hub
Itäinen Pitkäkatu 4, Turku
Opaskartta: https://goo.gl/ucMhjJ

Tapahtumapaikalla saa yöpyä pe-su. Yöpymispaikat on tilan vähyyden vuoksi rajattu 20:een, ja ne on ensisijaisesti varattu Turun ulkopuolelta saapuville pelaajille.
HUOM! Ota mukaan kaikki mitä tarvitset nukkumista varten. Tapahtumapaikalla ei valitettavasti ole patjoja tai makuualustoja.

Tarkempia tietoja löytyy (englanniksi) tapahtuman smash.gg-sivulta.

Lisätietoja saa tarvittaessa Facebook-tapahtuman, yksityisviestien tai Discord-kanavien (ks. Contact Info -osio edellä mainitulta smash.gg-sivulta) kautta.
pikkujoulut

ANC:n pikkujoulut 5.12. Terrakodilla

Niin se joulu vaan tänäkin vuonna lähestyy vauhdilla, ja sitä myötä myös ANC virittäytyy joulufiiliksiin. Joulukuun ensimmäisen päivystyksen yhteydessä pidetään samalla myös pikkujoulubileet, ja sehän tarkoittaa ainakin glögi- ja piparitarjoilua kaikille tulijoille. Myös Paavomainen Pelimusavisa kuuluu olennaisena osana ANC:n pikkujouluriitteihin, ja siitä pääsemme nauttimaan tälläkin kertaa. Omia eväitä ja tarjoomuksia saa ehdottomasti tuoda mukanaan nyyttäriperiaatteella (tai ihan vaan itse naposteltavaksi, jos jakaminen ei houkuttele), ja omia ohjelmanumeroitakin saa ehdottaa tai järjestää.

Facebook-tapahtuma

marraskuu

Marraskuun peli-ilta 9.11.

Marraskuuhun mahtuu SM-kisojen lisäksi myös vähemmän kilpailuhenkistä pelattavaa. Tai voihan peli-illassa käymisen tavallaan mieltää kisatreeniksi – mistä sitä tietää vaikka pääsisit turnauksessa näyttämään taitojasi just siitä omasta lempipelistäsi. Kannattaa joka tapauksessa tulla mukaan, vaikka ihan muuten vaan. Peli-ilta alkaa tuttuun tapaan A-talon Turku-salissa klo 17.

Facebook-tapahtuma

avgn

Angry Video Game Nerd -maratooni 5.11.

Angry Video Game Nerd… (edelleenkin) kiukkuisin pelaaja, josta olet kuullut¹, ja katselemme jälleen yhdessä hänen edesottamuksiaan, tällä kertaa Kampuskappelissa. Eikä huolta, vaikket olisi päässyt ekalla kerralla mukaan! Jokainen jakso on itsenäinen kokonaisuutensa, jossa nörde tyypillisesti haukkuu pystyyn jonkin pelimaailman pohjanoteerauksen. Varsin alatyylisesti, vieläpä, joten herkimmille katsojille suositellaan korvatulppia. Ja ehkä paikoin silmälappujakin.

Vidis aloitetaan Publicumilla huoneessa pub126 klo 16.00

¹Lähde: sarjan introbiisi – ANC ei ota kantaa väitteen todenperäisyyteen

Facebook-tapahtuma

pyramid head

Halloween-vidis: Silent Hill 31.10.

Hyytävää halloweenia! Kurpitsajuhlan kunniaksi ANC ja SHO katselevat Konamin suosituista Silent Hill -peleistä ammentavan samannimisen leffasarjan ensimmäisen osan. Luvassa siis hiipivää kauhua ja pelottavia geometrisiä päänmuotoja, mutta sentään mukavassa seurassa. Elokuvan kesto on n. 2 tuntia ja ikäsuositus K-16

Vidis starttaa B-talon SHO:n olohuoneella klo 17.

Facebook-tapahtuma

SM-kisat 2018

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat 17.11.

Akatemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat ovat vihdoin täällä taas! Tule sinäkin testaamaan taitosi ja tavoittelemaan mestaruutta tässä tiukkaakin tiukemmassa turnauksessa. Pääsy- tai osallistumismaksuja ei peritä, joten paikalle kannattaa ehdottomasti ilmestyä vähintäänkin seuraamaan kisoja ja nauttimaan tunnelmasta.

Tarkempia yksityiskohtia kisojen luonteesta jaetaan vielä tulevan kuukauden mittaan, mutta kisojen kaava on vanha tuttu ja turvallinen: päivän mittaan kamppaillaan paremmuudesta lukuisissa Nintendo-laitteilla pelattavissa peleissä, ja illan tullen pelaajien joukosta seulotaan finaaliotteluun kaikkein kovimmat Nintendo-taiturit tavoittelemaan mestarin titteliä.

Kisat järjestetään tänäkin vuonna HIVEssä, Turku Game Hubissa, joka sijaitsee Pharma Cityn kolmoskerroksessa osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 4, Turku
www.facebook.com/turkugamehub

Tapahtuma alkaa klo 12:00, ja alkukarsinnat pyöräytetään käyntiin kello 14:00. Finaalikierrokselle päästään yleensä vasta iltamyöhällä, joten osallistujien kannattaa varata koko päivä kisailulle.

Tervetuloa mukaan, ja onnea turnaukseen!

Facebook-tapahtuma