Kaikki tulevat tapahtumat on toistaiseksi peruutettu

Hei kaikki jäsenet ja jäsenenmieliset!

Tällä kertaa olemme lähestymässä hieman ikävämmällä asialla, sillä vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kaikki peli-illat sekä smashliigat on toistaiseksi valitettavasti peruutettu. ANC:n hallitus seuraa tilannetta ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista. Kevätkokous tullaan myös siirtämään huhtikuulle poikkeustilanteen vuoksi.

Päivystykset:

ANC ei virallisesti järjestä fyysisiä päivystyksiä, Viralliset päivystykset tullaan toistaiseksi järjestämään virtuaalisessa muodossa Twitch-striimin sekä Discordin välityksellä.

Smashliiga:

Loppukevään Smashliigat on peruttu, ja kaikki tähän saakka kerätyt pisteet sekä turnausmaksut tulee siirtymään syksylle. Hyödyntämättömät kausikortin kerrat tullaan kompensoimaan syksyn kausimaksussa riippuen käytetyistä kerroista.

ANC tulee kokeiluluontoisesti järjestämään omia Wifiweeklyjä maalis-huhtikuun aikana Discordissa. Ensimmäinen Wifiweekly järjestetään torstaina 19.3. klo 18 alkaen.

Tämän lisäksi suosittelemme smashnälkäisille pelaajille Smash Finlandin Discordiin liittymistä ja tiistain Wifiweeklyyn osallistumista. Smash Finlandin Discord löytyy linkistä https://discord.gg/fCdqmEz.

Toiminta yleisesti:

Vaikka ANC ei lähiaikoina tule kovin usein kokoontumaan fyysisesti, ei kokonaan ilman ANC:tä tarvitse olla. ANC tulee järjestämään tapahtumia sekä toimintaa verkon välityksellä kevään aikana. Seuran Discordiin lisätään yhteispelaamisen helpottamiseksi tekstikanavia sekä äänikanavia. Tervetuloa pelaamaan porukalla!

Tervetuloa ANC:n Discordiin

ANC:n serveri Discordissa on mukava paikka ja nyt koronaepidemian takia entistä tärkeämpi väylä pitää jäsenistöön yhteyttä. Sinne voi tulla juttelemaan kaikenlaisista asioista kaikenlaisten ihmisten kanssa melkein mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tulkaa ihmeessä jutustelemaan!

Pysytään yhteyksissä!

ANC Battle of the Vikings -risteilyllä 11.1. – 12.1.

Maailman ensimmäinen e-sports -risteily Battle of the Vikings seilaa Turusta Tukholmaan 11-12. Ohjelmaan mahtuu niin Tekken 7:n, Super Smash Bros. Ultimaten kuin muidenkin pelien kilpailullista pelaamista, ja hulppea 1000€:n palkintopotti houkutellee paikalle runsaasti pelaajia. Myös ANC on lupautunut järjestämään risteilyllä pelattavaa.

Aika ja paikka: Lauantai 11.1.- sunnuntai 12.1., M/S Viking Grace (Turun satamasta)

Lisätietoja risteilystä saa Viking Linen sivuilta. Otteluista ja niihin ilmoittautumisesta löytyy lisätietoa tapahtuman Smash.gg-sivuilta​.

Joulukuun peli-ilta 10.12. klo 17 @ Turku-sali

ANC:n seurassa ehtii vielä pelata ennen joulua!

Joulukuun peli-iltaan saa itse kukin tulla pelailemaan ANC:n runsaan konsoli- ja pelivalikoiman parissa. Myös omia video-, lauta- ja korttipelejä saa vapaasti tuoda pelattavaksi.

Tällä kertaa myös Turun anime- ja mangaseura Senpai ry tuo peli-iltaan pelejä. Mitäköhän Senpai suunnittelee? Se selviää peli-illassa.

Peli-ilta on ilmainen ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Yhdistyksen syyskokous 6.11. klo 18 Terrakodilla

Marraskuun ensimmäisen päivystyksen yhteydessä pidetään ANC:n syyskokous, josta onkin jo lähetetty erillinen kutsu jäsenistölle. Syyskokouksessa mm. valitaan ANC:n vuoden 2020 hallitus, johon kuka tahansa halukas jäsen saa asettua ehdolle.

Tässä vielä syyskokouksen rakenne:
1       Kokouksen avaus
2       Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3       Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4       Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5       Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
6       Vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio seuraavalle kalenterivuodelle
7       Valitaan hallituksen puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja muut jäsenet
7.1     Toimihenkilökartoitus
        Hallituksen kokous hyväksyy toimihenkilöt
8       Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat
9       Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.
9.1.    Sääntömuutos
        Keskustellaan sääntömuutoksesta, jonka tarkoitus on mahdollistaa yhdistyksen   kokouksiin osallistuminen etänä, sekä päätetään sen hyväksymisestä.
9.2.    Yhdistyksen tilatarve
        Keskustellaan tilan rajallisuudesta tapahtumissa, ja valtuutetaan hallitus etsimään tarkoituksenmukaisen toimistotilan.

Tervetuloa keskustelemaan, äänestämään ja kenties jopa liittymään ensi vuoden hallitukseen!

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat 16.11.2019 @ B-talo

Akatemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat ovat täällä taas! Tule sinäkin testaamaan taitosi ja tavoittelemaan mestaruutta tässä tiukkaakin tiukemmassa turnauksessa!

Tänä vuonna kisat pidetään Ylioppilastalo B:n tiloissa, tarkemmin sanottuna Osakuntasalissa ja Terrakodilla. Pääsy- tai osallistumismaksuja ei peritä, joten paikalle kannattaa ehdottomasti ilmestyä vähintäänkin seuraamaan kisoja ja nauttimaan tunnelmasta. Paikalle voi tulla myös pelailemaan vapaasti ANC:n pelivalikoiman parissa.

Tänä vuonna mestaruuskisat järjestetään pariturnauksena, joten ykkössijaa voi tulla tavoittelemaan kaverin kanssa. Paikalle voi toki tulla yksinkin, sillä kisatoverin saattaa löytää myös paikan päältä.

Ovet avataan klo 13, joten paikalle voi tulla hyvissä ajoin ennen klo 14 alkavia alkukarsintoja. Alkukarsinnoissa jokainen pari pelaa kolme karsintapeliä. Alkukarsintojen tulosten perusteella 16 parhaiten sijoittunutta paria etenee pudotuspeleihin, joissa peli vaihtuu joka kierroksella. Kisojen odotetaan loppuvan klo 19-21 välillä. Kisojen lopullisena palkintona on himoittu akateemisen Nintendon pelaamisen Suomen-mestarin titteli. Kisapelit paljastetaan vasta paikan päällä, mutta kaikki pelataan Nintendon konsoleilla.

Ilmoittautumisen voi hoitaa kisapaikalla. Kisoihin mahtuu kuitenkin enintään 64 osallistujaa (eli 32 paria), joten varminta on ilmoittautua jo etukäteen kisojen smash.gg-sivuilla.

Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja avoin kaikille. Tervetuloa mukaan, ja onnea turnaukseen!

Facebook-tapahtuma