SM-kisat 2018

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat 17.11.

Akatemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat ovat vihdoin täällä taas! Tule sinäkin testaamaan taitosi ja tavoittelemaan mestaruutta tässä tiukkaakin tiukemmassa turnauksessa. Pääsy- tai osallistumismaksuja ei peritä, joten paikalle kannattaa ehdottomasti ilmestyä vähintäänkin seuraamaan kisoja ja nauttimaan tunnelmasta.

Tarkempia yksityiskohtia kisojen luonteesta jaetaan vielä tulevan kuukauden mittaan, mutta kisojen kaava on vanha tuttu ja turvallinen: päivän mittaan kamppaillaan paremmuudesta lukuisissa Nintendo-laitteilla pelattavissa peleissä, ja illan tullen pelaajien joukosta seulotaan finaaliotteluun kaikkein kovimmat Nintendo-taiturit tavoittelemaan mestarin titteliä.

Kisat järjestetään tänäkin vuonna HIVEssä, Turku Game Hubissa, joka sijaitsee Pharma Cityn kolmoskerroksessa osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 4, Turku
www.facebook.com/turkugamehub

Tapahtuma alkaa klo 12:00, ja alkukarsinnat pyöräytetään käyntiin kello 14:00. Finaalikierrokselle päästään yleensä vasta iltamyöhällä, joten osallistujien kannattaa varata koko päivä kisailulle.

Tervetuloa mukaan, ja onnea turnaukseen!

Facebook-tapahtuma

asteriski ja anc

Syyskuun toinen peli-ilta 25.9.

Syksyn pimeitä iltoja piristämään saapuu syyskuun peli-ilta numero kaksi, joka tällä kertaa järjestetään yhteistyössä tietojenkäsittelytieteiden ainejärjestö Asteriskin kanssa. Luvassa siis vielä tavallistakin hulppeampaa pelailua ja yhdessä viihtymistä, joten tätä tapausta ei missään nimessä kannata jättää väliin.

Paikka ja aika: Turku-sali tiistaina 25.9. klo 17-22

Facebook-tapahtuma

Terrakoti

Terrakodin avoimet ovet

Aika ja paikka: Keskiviikko 5.9.- perjantai 7.9., Terrakoti (Ylioppilastalo B, Rehtorinpellonkatu 4 B, Turun Kauppakorkeakoulua vastapäätä)

Uusi lukuvuosi tuo mukanaan uusia tuttavuuksia. Ja koska uudet tuttavuudet ovat kivoja, Terrakodilla järjestetään avoimien ovien päivät, joiden aikana paikan päälle saa tulla tutustumaan Terriksen seuroihin ja juttelemaan mukavia. Keskiviikkona paikalla ovat anime- ja mangaseura Senpai sekä rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä. Torstaina vuoronsa saavat Scifi- ja fantasiaseurat Tutka ja TSFS. ANC:n edustajistoa voi tulla vapaasti jututtamaan perjantaina 7.9. klo 12-17.

Tervetuloa!

Terrakodin avoimilla ovilla on myös oma sivu Facebookissa

Terrakodilla on myös oma nettisivu.

Lokakuun peli-ilta

Elokuun peli-ilta 24.8. Turku-salissa

Kesän helteistä ollaan pikku hiljaa selvitty, ja sitä myötä myös ANC:n peli-illat palaavat kesätauoltaan. Turku-saliin ladotaan taas esille kattava kokoelma konsoleita ja pelejä -sekä retroa että modernia- ja kaikki ovat tervetulleita mukaan pelailemaan. Ihan ilmaiseksi, vieläpä! Tule nyt ihmeessä sinäkin mukaan!

Mikä?: ANC:n peli-ilta
Missä?: Turku-salissa (Rehtorinpellonkatu 4A 2. krs)
Milloin?: 24.8. klo 17-22
Miksi?: Videopelit on kivoi!

Facebook-tapahtuma

kesämario

Kesäkuun peli-ilta 14.6. @ Turku-sali

***ENGLISH INFO BELOW***
Kesälläkin saa välillä pelata videopelejä, ainakin jos sen tekee ANC:n peli-illassa. Tarjolla taas iso kattaus pelikoneita, eikä peleistäkään ole pulaa. Peliseuraakin löytynee ihan mukavasti, joten liity ihmeessä seuraan!

**IN ENGLISH**
Just because it’s summer doesn’t mean you can’t play some video games every now and then, especially if you do it while attending ANC’s gaming night. There’s plenty of consoles, and lots of games to play, and finding multi-player buddies should be no problem, either. So come on over!

Facebook-event

E3

E3-katsomo

***ENGLISH INFO BELOW***
Odotetut E3-pelimessut ovat täällä taas. Isot pelitalot marssittavat taas edustajansa lavalle esittelemään ja hypettämään uutuuksiaan ja tulevaa tarjontaansa. Älä silti kyhjötä ruutusi edessä yksin, vaan tule Kerhiksellä järjestettävään messukatsomoon jännittämään ja kommentoimaan pressitilaisuuksia oikein porukalla. Ovet ovat auki aina, kun messuilta jotakin nähtävää on.

Aikataulu/Timetable:

Lauantai 9.6.
Kello 21:00 – EA

Sunnuntai 10.6.
Kello 23:00 – Microsoft

Maanantai 11.6.
Kello 04:30 – Bethesda
Kello 20:00 – Square Enix
Kello 23:00 – Ubisoft

Tiistai 12.6.
Kello 01:00 – PC Gaming Show
Kello 01:30 – Splatoon 2 Maailmanmestaruus
Kello 04:00 – Sony
Kello 19:00 – Nintendo

**IN ENGLISH**
The highly anticipated E3 gaming convention is here again, and major game developers are gathering to present and hype their new and upcoming offerings. Instead of squatting in front of your screen all by yourself, feel free to come and share the excitement and your thoughts on the press conferences with everyone at our E3-studio at Kerhis. The doors of Kerhis will be open whenever there’s something new to be seen at the convention.

Facebook-event