Näytteillä oleva artikkeli

ANC Grail Questissa

ANC osallistuu pelifestari Grail Questiin, joka pidetään 17.10-19.10. Kupittaan palloiluhallilla (Lemminkäisenkatu 32a).

ANC pitää Grail Questissä speedrun-tapahtuman perjantaina, Super Smash Bros. Ultimate -turnauksen lauantaina ja vapaata pelipistettä perjantaina ja lauantaina.

Speedrun-tapahtumassa on vielä tilaa parille nopean pelaamisen demonstroijalle. Kiinnostuneet voivat rohkeasti lähettää viestiä ANC:n hallitukselle osoitteeseen anc-hallitus [ät] lists [piste] utu [piste] fi

ANC:n kautta on mahdollista ostaa kolmen päivän lippu alennettuun 16 € hintaan joko tilisiirtona tai ANC:n tapahtumissa keskiviikkoon 16.10. asti. Tällä tavalla ostetut liput oikeuttavat itsessään Smash-turnaukseen osallistumiseen, sillä lipun hinta sisältää osallistumisoikeuden. Normaalihinta sisäänpääsylle on n. 23 €, ja turnaukseen osallistuminen on 5 €.

Tilisiirrolla maksettaessa tiedot ovat seuraavat:
Saajan tili: FI35 4713 0010 0110 62
Saaja: Academic Nintendo Club ry.
Viesti:
Grail Quest
Nimi
Pelaajanimi
e-mail
Puhelinnumero

Lisätietoa Grail Questistä saa tapahtuman omilta sivuilta: https://www.grailquest.fi

Lisätietoa Grail Questin Smash-turnauksesta (ja Tekken-turnauksesta) saa osoitteesta https://smash.gg/tournament/grail-quest-2019

Tervetuloa Grail Questiin!

Mega Man: Fully Charged -videoilta 28.10. klo 17.00 @ Kerhis

Vuonna 2018 Mega Man -pelisarjan pohjalta tehtiin animaatiosarja. Millainen siitä sitten tuli? Ottakaamme yhdessä selvää Kerhiksellä!

Academic Nintendo Club katsoo YO-kylän Kerhiksellä vuoden 2018 Mega Man: Fully Charged -animaatiosarjaa englanniksi.

Videoilta on ilmainen ja avoin kaikille, joten kaikki kiinnostuneet tulkoot paikalle. Paikalle saa myös tuoda syötävää ja juotavaa. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Lokakuun peli-ilta 1.10. klo 17 @ Turku-sali

Academic Nintendo Club kutsuu kaikki halukkaat heti kuun alussa pelailemaan!

Lokakuun peli-iltaan saa vapaasti tulla pelailemaan kaikenlaisia pelejä; ANC tuo Turku-saliin niin uudempia konsoleita kuin vanhoja pelilaiteklassikoitakin. Kaikille konsoleille on useita pelejä, joita saa pelata mielensä mukaan. Myös omia video-, lauta- ja korttipelejä saa tuoda paikalle pelattavaksi, ja ainakin yksi Xbox 360 onkin ilmestymässä paikalle…

Peli-ilta on ilmainen ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Syyskuun peli-ilta #2 17.9. klo 17 @ Turku-sali

Academic Nintendo Clubilta ei pelattava lopu kesken!

Syyskuun toiseen peli-iltaan saa vapaasti tulla pelailemaan jos jonkinmoista peliä; ANC tuo Turku-saliin niin uusia kuin vanhojakin konsoleita ja monia pelejä, joita saa pelata mielensä mukaan. Myös omia video-, lauta- ja korttipelejä saa tuoda paikalle pelattavaksi.

Peli-ilta on ilmainen ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Syyskuun ensimmäinen peli-ilta 4.9. klo 17.30 @ Turku-sali

Syksyn alkaessa opiskelijoiden tie vie luennoille ja arjen askareisiin. Vaan mitä vapaa-ajalla voisi tehdä? Yksi varteenotettava vaihtoehto on ANC:n peli-ilta!

Syyskuun (ja syksyn) ensimmäiseen peli-iltaan saa vapaasti tulla pelailemaan jos jonkinmoista peliä; ANC tuo Turku-saliin niin uusia kuin vanhojakin konsoleita ja monia pelejä. Myös omia video-, lauta- ja korttipelejä saa tuoda paikalle pelattavaksi.

Peli-ilta on ilmainen ja avoin kaikille. Peli-ilta alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 17:30. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Terrakodin avoimet ovet 2. – 6.9.

Tänä vuonna Terrakodin avoimet ovet järjestetään 2.-6.9. Ideana on, että uudet opiskelijat ja muut kiinnostuneet voivat tuolloin tulla pistäytymään toimistolla ja tutustumaan yhdistysten toimintaan.

Tänä vuonna päivät on jaettu seurojen kesken seuraavasti niin, että maanantaina päivystysvastuu on Tyrmällä, keskiviikkona Senpailla, torstaina Tutkalla ja TSFS:llä ja perjantaina ANC:llä. Tiistai on seurojen yhteispäivä, ja tuolloin järjestetään myös yliopiston avajaiskarnevaalit.

Voit tulla vierailemaan toimistolla mikä päivä tahansa. Mikäli sinua kuitenkin kiinnostaa erityisesti jonkin seuran toiminta, kannattaa käynti ajoittaa päivään jolloin sillä on päivystysvastuu. Ovet ovat auki klo 12–17.

Lisäksi tiistaita lukuun ottamatta joka päivä järjestetään päivystävän seuran toimesta uusille suunnattua normaalitoimintaa kello viidestä eteenpäin. Jos joku Terrakodista tietoinen ei ole vielä lainkaan ehtinyt käydä paikan päällä, nyt onkin oiva tilaisuus korjata asia.

Samaan aikaan Terrakodin avointen ovien kanssa järjestävät omansa samalla käytävällä toimivat Satakuntalais-Hämäläinen osakunta sekä Savo-Karjalainen Osakunta.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4. (Siinä Proffan kellarin naapurissa.) Etsi vihreästä seinästä kyltti “Osakuntasali ja B-talon 1. kerros”, kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Luonnollisesti useampikin seuroista on edustettuna Study in Turku -tapahtumassa (torstaina 29.8. klo 10-16 ICT City) ja edellä mainituilla Turun yliopiston avajaiskarnevaaleilla (tiistaina 3.9. klo 12-14 Alakampus).

Terrakodilla toimivat:

Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti (Tutka)
Turun Science Fiction Seura (TSFS)
Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä
Turun anime- ja mangaseura Senpai
Academic Nintendo Club (ANC)
Föreningen för underliga intressen vid Åbo Akademi (FUI)

Lisätietoa:
http://terrakoti.net

Tervetuloa!

Elokuun peli-ilta 21.8. klo 17 @ Turku-sali

ANC:n elokuun peli-iltaan voi vapaasti tulla pelailemaan monenmoisia videopelejä vanhoilla ja vähän uudemmillakin konsoleilla. Myös omia video-, lauta- ja korttipelejä saa tuoda pelattavaksi.

Tällä kertaa peli-illan ohjelmaan kuuluu myös vauhdikas arcade-kaahailuturnaus, jossa kisataan kolmessa ajopelissä. Kisapeleinä ovat:
– Diddy Kong Racing (Nintendo 64)
– Mario Kart: Double Dash!! (Nintendo Gamecube, kaksi pelaajaa per auto)
– Crash Team Racing Nitro-Fueled (Nintendo Switch, kaikki pelaavat Joy-Con -ohjaimilla)

Turnauksen pisteet lasketaan pelaajan sijoittumisista kaikissa kolmessa pelissä. Parhaiten menestyneet pääsevät kisaamaan koko turnauksen voitosta!

Sekä peli-ilta että arcade-kaahailuturnaus ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Koneistamo

Koneistamo 20 @ Turku Game Hub 9.-11.8.2019

Yksityiskohdat ja ilmoittautuminen

Viime Koneistamo onnistui niin erinomaisesti, että eikös pistetä samalla menestysreseptillä toinen heti tulille.
Paikkana on tuttuun tapaan Turku Game Hubilla PharmaCityssa (Itäinen Pitkäkatu 4)

Tällä kertaa pelaamme Melee ja Ultimate singles-turnaukset osana eSM-karsintaa. Osallistumiseen vaaditaan SEUL:n pelaajalisenssi ja Suomen kansalaisuus. Ilmoittautuminen näihin turnauksiin päättyy sunnuntaina 4.8. Lisäksi tarjoamme Ultimate Casual Bracketin (amatööribracketin) pooleihin hukkuneille pelaajille, sekä heille, jotka eivät voi eSM-kisoihin osallistua.

Aikataulut:

perjantai 9.8.

17:00 ovet auki
19:00 Ultimate doubles

lauantai 10.8.

12:00 Melee ja Ultimate singles Wave A poolit
13:30 Melee ja Ultimate singles Wave B poolit
15:00 Melee bracket ja Ultimate Wave C poolit
17:00 Ultimate bracket ja Ultimate Casual bracket

sunnuntai 11.8.

14:00 Turpakellari
21:00 ovet kiinni

pääsymaksu perjantai-lauantai: 10€
Turnausmaksut:
Melee ja Ultimate eSM singles 5€,
Ultimate doubles 3€/hlö,
Ultimate Casual Bracket 0€

Vaadimme palkintojen voittajilta henkilötunnuksen, jotta voimme ilmoittaa tiedot tulorekisteriin.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautuminen smashgg:ssä

Tapahtuman järjestävät Academic Nintendo Club ry, Turun Taistelupelaajat ry ja Smashfinland ry

MELEES NÄHÄÄN!

Super Mario Bros. -vidis 22.7. klo 17 @ Terrakoti

Muistatko vuoden 1989 Super Mario Bros. -animaation? Entä muistatko sen suomenkielisen dubbauksen?

Jos vastasit kumpaankaan kysymykseen kyllä tai ei (tai vaikka et olisikaan vastannut), niin tervetuloa Terrakodille katsomaan Marion suomenkielisiä seikkailuja ANC:n seurassa!

Sarjassa ei ole tekstityksiä millään kielellä. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

Heinäkuun peli-ilta 10.7. klo 17 @ Osakuntasali

ANC kutsuu kaikki heinäkuun helteiden keskellä eläjät mukavaan illanviettoon videopelien ääressä.

Pelipaikkana on Osakuntasali, joka sijaitsee Ylioppilastalo B:ssä, ANC:n toimistona toimivalle Terrakodille vievän käytävän varrella. Pelattavana on kaikenlaisia videopelejä ANC:n monilla konsoleilla. Myös omien video-, lauta- ja korttipelien tuominen paikalle on sallittua.

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Facebook-tapahtuma