Tapahtumat

Peli-illat

ANC:n peli-iltoja järjestetään Turku-salissa tai Kampuskappelissa vähintään kerran kuussa. Tule paikalle ja tuo kaverisikin! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, läsnäolosi riittää. Peli-illoissa voit myös näppärästi uusia jäsenmaksusi tai jopa liittyä jäseneksi.

Päivystykset

ANC päivystää parittomina viikkoina, eli joka toinen keskiviikko klo 17:00 eteenpäin Terrakodilla (YO-talo B, Rehtoripellonkatu 4-6). Päivystykseen sisältyy vapaamuotoista pelailua ja hengailua. Viime aikoina on ahkerasti pelattu myös erilaisia lautapelejä! Omaakin toimintaa saa ehdottaa vapaasti, tervetuloa!

Smash-liigakerho

Viikottain klo 17-22 kokoontuva Smash-liigan tapahtumissa pelataan Super Smash Bros.-pelisarjan pelejä kilpailullisesti. Käytämme start.gg-sivustoa turnausten pyörittämiseen. Peleinä pelataan pääasiallisesti Super Smash Bros. Ultimatea ja Meleetä, mutta muitakin turnauksia saa ehdottaa.

Viikottaiset tapahtumat ovat avoimia kaikille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä paikalla on kaikentasoisia pelaajia aloittelijoista aina Suomen parhaimmistoon asti, ja kokeneemmat opastavat mielellään uusia pelaajia. Turnauksiin ei ole pakko osallistua, paikalla on sen verran konsoleita että myös rennompi pelaaminen onnistuu.

Videoillat

Videopeliaiheisia elokuvailtoja ja muita vastaavia järjestetään satunnaisesti sitä mukaa, kun saamme niihin hyviä ideoita/tekosyitä.

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat

ANC järjestää jokaisen vuoden kolmannessa tai neljännessä kvartaalissa Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat. Kisoissa pelataan pelejä lähes kaikilta Nintendon konsolilta. Jokaisen vuoden pelit päättää kyseisen vuoden hallitus ja pelit julkistetaan vasta kisojen alussa.

Koneistamo

Koneistamo on ANC ry:n, Smash Finland ry:n ja Turun Taistelupelaajat ry:n vaihtelevin välein järjestämä tapahtuma, jossa pelataan kilpailullisesti pääosin Super Smash Bros. -pelisarjan pelejä. Näiden pelien lisäksi järjestetään taistelupeliturnauksia Turun taistelupelaajat ry:n vetämänä.