ANC:n 15v Vuosijuhlat 23.4.2022

Tervehdys rakkaat videopeliystävät!

Meillä on ilo kutsua teidät Turkuun Academic Nintendo Club ry:n 15-vuotisjuhliin lauantaina 23.4.2022 klo 14:00. Juhlallisuudet pidetään lähellä toimistoamme Osakuntasali B:ssä (Rehtorinpellonkatu 4 B).
Juhlien illalliskortin hinta on 25 € henkeä kohden. Osallistuminen sisältää haalarimerkin. Tapahtuma on alkoholiton. Illan pukukoodi on juhlapuku tai cosplay. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasta linkistä: https://forms.gle/zU2Q2zoGZoEsyjGX8 Ilmoittautua voitte 15. huhtikuuta asti.

Vuosijuhlissa muistetaan ANCioituneita ANC:n (nykyisiä ja vanhoja) jäseniä. Voit ehdottaa kunniajäsenyyden arvoista henkilöä seuraavassa lomakkeessa: https://forms.gle/6a87G6nFcSohbfi69 Aikaa ehdottaa on 20. huhtikuuta asti. 
Illan ohjelma:
13:30 saapuminen
14:00 ohjelma alkaa
Alkukilistelyt
Puheet ja tervehdykset
Kunniajäsenten palkitseminen
16:00 Ruokailu
Historiikki
Vapaata hengailua ja pelailua
21:30 valomerkki
Jatkoille Proffan Kellariin tai Terrakodille

Tavataan juhlissa!

Artturi Saarinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.