Vauhdikasta menoa Turussa!

Tämän viikon sunnuntaina 24.7.2022 on…
TÄYTYY MENNÄ VAUHDIKKAASTI 3: ANC:n oma speedrun-tapahtuma!

Turkulaiset speedrunnerit kokoontuvat Terrakodille pistämään pelejä pikana pakettiin. Seurata saa paikan päällä tai ANC:n Twitch-kanavalla.


Aikataulu (arvioitu):

12:30-16:00 Zer0skar: Final Fantasy XIII-2
16:15-17:00 Blizzarska: Rayman M
17:15-18:15 Maunorr: Sly 1
18:30-19:00 Jasper: Super Mario 64 16 star run
19:15-20:15 Tipu: Hollow Knight

Super Mario Sunshine

Toukokuun häppeningit

Kesä on melkein täällä. ANC ei kuitenkaan jätä pelailijaa oman onnensa nojaan.

Smash-liiga to 19.5. klo 17.00 Kampuskappelilla
Smash-liiga lähenee loppuaan, mutta vielä ehtii mukaan näihin puolikilpailullisiin peli-iltoihin.

Smash-liiga ma 23.5. klo 17.00
Kampuskappelilla Smäshäys jatkuu. Tervetuloa uudet ja vanhat napinhakkaajat.

Megaman-päivystys ke 25.5. klo 17.00 Terrakodilla
Puheenjohtajamme Arska yrittää vetää tässä päivystyksessä yhdeltä istumalta kokonaisen Megaman-pelin. Yritystä voi seurata myös ANC:n Twitch-kanavalta. Paikan päällä luvassa lisäksi seuraa ja video- ja lautapelejä.

Toukokuun peli-ilta la 28.5. klo 17.00 Turku-salissa
Peli-illoissa ANC kantaa laajat pelivalikoimansa kaiken kansan käytettäväksi. Jos sinua siis esimerkiksi kiinnostaa kokeilla Mario Bros. 3:n kaltaisia klassikkoja alkuperäislaitteistolla, niin saavu paikalle.

Smash-liiga ma 30.5. klo 17.00
Kampuskappelissa Kevään viimeinen Smash-liiga sulkee kevätkauden ANC:n osalta. Kesällekin on suunnitelmia ja ainakin joka toinen viikko järjestetään edelleen päivystyksiä.

Hyvää kesää!

Kevään Smash-weeklyt

Kesän lähestyessä ja rajoitusten hellittäessä pääsee niin Ultimate kuin Meleekin kukoistamaan weeklyjen muodossa. Järjestämme vielä kuusi weeklyä ennen kesäkuuta seuraavina päivinä:

torstai 28.4.
perjantai 6.5.
perjantai 13.5.
torstai 19.5.
maanantai 23.5.
maanantai 30.5.

Kaikki weeklyt järjestetään tuttuun tapaan Kampuskappelilla (Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Tapahtumat alkavat kello 17 ja loppuvat kello 22. Ultimaten bracket aloitetaan kello 17:30 ja Meleen noin kello 20. Kaikenikäiset ja -tasoiset ovat tervetulleita mukaan!

ANC:n 15v Vuosijuhlat 23.4.2022

Tervehdys rakkaat videopeliystävät!

Meillä on ilo kutsua teidät Turkuun Academic Nintendo Club ry:n 15-vuotisjuhliin lauantaina 23.4.2022 klo 14:00. Juhlallisuudet pidetään lähellä toimistoamme Osakuntasali B:ssä (Rehtorinpellonkatu 4 B).
Juhlien illalliskortin hinta on 25 € henkeä kohden. Osallistuminen sisältää haalarimerkin. Tapahtuma on alkoholiton. Illan pukukoodi on juhlapuku tai cosplay. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasta linkistä: https://forms.gle/zU2Q2zoGZoEsyjGX8 Ilmoittautua voitte 15. huhtikuuta asti.

Vuosijuhlissa muistetaan ANCioituneita ANC:n (nykyisiä ja vanhoja) jäseniä. Voit ehdottaa kunniajäsenyyden arvoista henkilöä seuraavassa lomakkeessa: https://forms.gle/6a87G6nFcSohbfi69 Aikaa ehdottaa on 20. huhtikuuta asti. 
Illan ohjelma:
13:30 saapuminen
14:00 ohjelma alkaa
Alkukilistelyt
Puheet ja tervehdykset
Kunniajäsenten palkitseminen
16:00 Ruokailu
Historiikki
Vapaata hengailua ja pelailua
21:30 valomerkki
Jatkoille Proffan Kellariin tai Terrakodille

Tavataan juhlissa!

Artturi Saarinen

smash ultimate

Maaliskuun tapahtumat

Hei kaikille.

Maaliskuu on lähtenyt käyntiin ANC:n osalta näppärästi. Jatketaan samaa rataa.

Smash-liiga ti 15.3. klo 17.00 Kampuskappeli
Kevään pisteytetty turnaussarja alkaa viimein! Kaikki osallistujat saavat pisteitä sijoituksensa mukaan ja kevään lopussa on tiedossa palkintoja. Mukaan saa toki tulla myös vain ottamaan rennosti ja pitämään hauskaa.

Animal Crossing-päivystys ke 16.3. klo 17.00 Terrakoti
Tällä kertaa päivystetään erityisesti Animal Crossingin merkeissä. Tervetuloa kaikki eläinruksittajat. Myös muuta pelailua ja chilllailua luvassa.

Smash-liiga to 24.3. klo 17.00 Kampuskappeli
Lisää smässäystä luvassa. Liigoissa järjestetään ajoittain myös aloittelijoille suunnattuja turnauksia, joten paikalle kannattaa uskaltaa, vaikkei uskoa omiin kykyihin vielä löytyisikään.

Päivystys ke 30.3. klo 17.00 Terrakoti
Tiedossa perusmukavaa päivystystä: pelailua ja hengailua.

Smash-liiga to 31.3. klo 17.00 Turku-sali
Maaliskuuhun saadaan puristettua vielä yksi liiga. Tervetuloa!

kevätkokous

Kevätkokous 27.3.2022

Tervehdys kaikille ANC:n jäsenille!

Kevät on saapunut ja nyt on aika kutsua koolle seuramme vuosittainen kevätkokous.
Perinteiseen tapaan kevätkokouksessa esitellään edeltävän vuoden toimintakertomus
ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan lausunto saadaan myös kuulla, joka toivon mukaan
vapauttaa edeltävän vuoden hallituksen vastuustaan.

Kevätkokouksen päivämäärä ja kellonaika ovat seuraavat:
Sunnuntai 27.3, Kello 13:00

Viime vuonna kevätkokous pidettiin etänä poikkeusolosuhteiden takia. Tänä vuonna maailman meno on muuttunut sen verran, että olemme päässeet takaisin kokoustamaan lähikontakteissa, joten tämän vuoden kevätkokous pidetään fyysisenä Terrakodilla. Terrakoti sijaitsee osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, Yo-talo B.

tl;dr
Mikä: Kevätkokous
Missä: Terrakodilla (Rehtorinpellonkatu 4, Yo-talo B)
Milloin: Sunnuntaina 27.3, Kello 13.00
Miten: Saapumalla terrakodille
Miksi: Sääntömääräisesti hyväksytään toimintakertomus, tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus

bowser

Syyskokous ja päivystys ke 8.12. klo 17

ANC ry:n Syyskokous pidetään 8.12. Turku-salissa. Yhdistyksen kokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus ja tehdään tärkeitä päätöksiä yhdistyksen tulevaisuudesta, joten saavu paikalle! Kokouskutsu ja muut asiakirjat on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse. Päivystämme kokouksen jälkeen Terrakodilla, ja Miikka pelaa jälleen Super Mario RPG:tä striimissä. Striimaamme Twitchissä: https://www.twitch.tv/academicnintendoclub

Peli-ilta La 20.11 klo 17

Turku-salin peli-ilta on tällä kertaa Pokémon-teemainen uunituoreiden 4. sukupolven pelien uudelleenjulkaisun kunniaksi. Kerää siis kaikki ystäväsi ja saavu pelaamaan!

Hygieniaohjeet

ANC:n tapahtumissa on käytettävä maskia ja pidettävä turvaetäisyyksiä. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkään oireita ja pesethän kätesi sekä käytät käsidesiä. Paikalla on hygieniavastaava, joka pitää huolta tapahtuman turvallisuudesta ja kerää listan paikallaolijoista mahdollisten altistumisien varalta.

Smash Ultimate

Smash biweekly 18.11 klo 17.00

Torstaina on aika turpasaunan! Turnauksia järjestetään näillä näkymin joka toinen viikko Turku-salissa. Ultimate-turnaus alkaa klo 17.30 ja Melee-turnaus klo 20. Tilaa on 30 pelaajalle, ja toivomme ennakkoilmoittautumista tapahtumaan. Ilmolinkki ja lisätietoja Discordin #smashliiga-kanavalla lähempänä turnauspäivää. Biweeklyt striimataan ANC:n Twitchissä: https://www.twitch.tv/academicnintendoclub

Hygieniaohjeet

ANC:n tapahtumissa on käytettävä maskia ja pidettävä turvaetäisyyksiä. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkään oireita ja pesethän kätesi sekä käytät käsidesiä. Paikalla on hygieniavastaava, joka pitää huolta tapahtuman turvallisuudesta ja kerää listan paikallaolijoista mahdollisten altistumisien varalta.

Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat la 27.11

Tervetuloa vuoden hauskimpaan ja juhlallisimpaan turnaukseen, kun Akateemisen Nintendon pelaamisen Suomen mestaruudesta kisataan jo 12. kertaa! Tälläkin kertaa kisat pidetään kaksi vuotta sitten hyväksi havaitussa Turun ylioppilastalo B:n kotoisissa tiloissa (Osakuntasali + Terrakoti).

Turnauksessa pelaajat kamppailevat erilaisissa peleissä monilla Nintendon laitteilla. Kisapelit ovat tarkoin varjeltu salaisuus, eikä niitä paljasteta ennen turnauksen alkua. Pelaajilta siis vaaditaan kykyä omaksua uusia pelejä – taikka klassikkojen tuntemusta. Kisat pidetään tänä vuonna yksilöturnauksena. Paikan päällä voi myös pelailla vapaasti ANC:n pelivalikoimasta löytyviä pelejä sekä kannustaa kisaajia.

Turnaus alkaa klo 14, joten pyri olemaan paikalla ennen sitä. Ilmoittautua voi smash.gg-linkin kautta tai paikan päällä. Ole nopea, sillä turnauksessa on tilaa vain 50:lle pelaajalle. Turnaus alkaa karsintavaiheella, jossa jokainen pelaa kolme tai neljä karsintapeliä. Näiden tulosten perustella 16 parhaiten sijoittunutta etenee pudotuspeleihin, joissa peli vaihtuu joka kierroksella. Turnauksen odotetaan loppuvan noin klo 20-21.

Vallitsevan epidemiatilan takia pidäthän erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, sekä pyri pitämään metrin turvaväli kanssapelaajien kanssa. Mikäli sinulla on flunssaoireita, ethän saavu tapahtumaan. Tapahtumassa on myös kasvomaskisuositus, joten käytättehän maskia tapahtumassa, mikäli mahdollista.

Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja avoin kaikille.

Ilmoittautuminen: smash.gg/SM2021

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/18w9G6bRa