Kirby

Tämän viikon tapahtumat

Tämä viikko sisältää monia ANC:n tapahtumia, aina peli-illasta kevätkokoukseen. 

Smash-weekly ti 14.3. 17.00-22.00 Kampuskappeli
Tämän viikon smashliiga onkin tiistaina! Älä anna viikonpäivän muutoksen harhauttaa sinua tai muuten liigapisteet voivat valua sormiesi läpi. Tervetuloa pelaamaan!

Päivystys ke 15.3. 17.00-22.00 Terrakoti
Tämän viikon päivystys tuttuun tapaan Terrakodissa ja tuttuun tapaan on myös pelailua ja muuta rentoa tekemistä luvassa. Tervetuloa!

Peli-ilta pe 17.3. 17.00-22.00 Turku-sali
Maaliskuun peli-ilta tapahtuu perjantaina! Tervetuloa pelailemaan ja hengailemaan!

Kevätkokous su 19.3. 14.00 Kampuskappeli
ANC:n kevätkokous pidetään Kampuskappelissa klo 14, kevätkokouskutsu-sähköpostista voi tarkistaa kokouksen sisällön. Tervetuloa paikalle!

Tällä viikolla tapahtuu

Maaliskuun saapumisen myötä tulee uusia ANC:n tapahtumia ja päivystyksiä. Tässä tämän viikon tapahtumia.

Päivystys ke 1.3. 17.00 Terrakoti
Kuukauden ensimmäinen päivystys tapahtuu myös kuun ensimmäisenä päivänä! Tervetuloa mukaan pelaamaan ja seuraamaan pelailua. Myös Crash Bandicoot -striimit saavat jatkoa, niitä voi seurailla täältä.

Splatoon 3 netplay to 2.3. 18.00 Discord
Uuden sisältöpäivityksen kunniaksi pidetään jälleen Splatoon 3 -nettipelailusessio discordissa, tervetuloa mukaan. Pelaamaan pääsee ANC:n discord-serverin pelichatti-1-kanavalla.

Smash-weekly pe 3.3. 17.00 Kampuskappeli

Smash-weeklyt jatkuvat perjantaina, kannattaa tulla mukaan kilpailemaan ja kehittymään. Tapahtuma on avoin kaiken tasoisille pelaajille, ja ilmoittautua voi tästä linkistä tai ANC:n discordin smashliiga-kanavalla.

Valentine's Day

Tämän viikon tapahtumat

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! Tällä viikolla ANC:llä on tiedossa seuraavia tapahtumia:

Päivystys ke 15.2. 17.00–22.00 Terrakoti

Keskiviikkona on jälleen päivystystä tarjolla! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita pelailemaan ja nauttimaan mukavasta seurasta! Myös striimiä on jälleen saatavilla ANC:n twitch-kanavalla, pelinä on tällä kertaa alkuperäinen Crash Bandicoot, joten jos et ennätä paikanpäälle päivystykseen, tule moikkaamaan ja seuraamaan menoa striimin puolella.

Smash-weekly Doubles edition pe 17.2. 17.00–22.00 Kampuskappeli

Ystävänpäiväviikon kunniaksi tämän weeklyn molemmat turnaukset pelataan doubles-formaatilla, eli pelaajat kilpailevat kahden hengen joukkueissa ja näyttävät, ketkä ovat tiimityön kuninkaat! Ota siis mukaan kaveri, sisarus tai ensimmäinen joka tulee kadulla vastaan ja tulkaa kilpailemaan turnausvoitosta tai muuten vain pitämään hauskaa. Ilmoittautua voi discordin smashliiga-kanavalla tai tästä linkistä heti, kun siihen saadaan päivitettyä oikea turnaus. Taitotasolla ei ole väliä, kuka vaan saa tulla turnauksiin pelaamaan. Tästä weeklystä on myös tarkoitus pitää striimiä!

jigglypuff

Helmikuun tapahtumat

Vuotta on kulunut jo kuukauden verran, mutta ANC:n tapahtumista ei ole pulaa. Tervetuloa pelailemaan ja hengailemaan mukavassa seurassa!

Smash-weekly pe 10.2. 17.00 Kampuskappeli

Smash-pelailut jatkuvat kappelilla. Vieläkään ei ole liian myöhäistä aloittaa pisteiden keräämistä kevään liigapalkintoa varten!

Päivystys ke 15.2. 17.00 Terrakoti

Keskiviikkona jälleen päivystystä tarjolla! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Smash-weekly Doubles edition pe 17.2. 17.00 Kampuskappeli

Ystävänpäiväviikon kunniaksi tämän weeklyn molemmat turnaukset pelataan doubles-formaatilla, joten ota mukaan kaveri, sisarus tai ensimmäinen joka tulee kadulla vastaan ja tulkaa näyttämään, keillä on kaikista parhaat tiimityötaidot!

Smash-weekly pe 24.2. 17.00 Kampuskappeli

Kuukauden viimeinen weekly! Kenellä riittää taidot voittoon?

Peli-ilta la 25.2. 17.00 Turku-Sali

Tämän kuun peli-ilta pidetään lauantaina, paikkana sama tuttu Turku-sali. Tervetuloa kisaamaan Mario kartissa tai nauttimaan vanhoista klassikoista, peli-illoista löytyy sitä kaikkea!

Huom! Sunnuntaiset Splatoon-nettipelailut jäävät tauolle tammikuun jälkeen vähäisen pelaajamäärän vuoksi. Jos kysyntää löytyy, näitä voidaan kyllä järjestää tulevaisuudessakin.

Vuoden 2022 viimeiset tapahtumat

Vuosi lähenee jo loppuaan. ANC päättää sen seuraavanlaisella satsilla:

Pikkujoulupäivystys ja musavisa ke 7.12. klo 17.00 Terrakoti
Tähän pikkujoulupäivystykseen osuu ANC:n perinteinen pelimusiikkivisa. Kunniajäsenemme Paavo on taas luonut 15 kappaleen listan maailman parhaista pelibiiseistä, ja meidän tehtävänämme on selvittää mikä soi missäkin pelissä ja milloin. Minkäänlaista suurta tarkkuutta ei tähän kisaan vaadita, mutta tänä vuonna osallistua voi vielä helpoitetulla vaikeusasteella, jossa vaihtoehdot annetaan valmiiksi ja ne täytyy vain laittaa oikeaan järjestykseen. Pikkujoulupäivystykseltä voi odottaa myös piparia ja glögiä, sekä toki pelailua ja hengailua. Tervetuloa jokaiselle.

Smash-weekly to 8.12. klo 17.00 Turku-sali
Weeklyjä on vielä muutama jäljellä. Tämä kerta poikkeuksellisesti Turku-salissa. Tule siis nyt mukaan nauttimaan SSBU- ja SSBM-turnauksistame kun vielä tänä vuonna ehdit!

Splatoon-netplay su 11.12. klo 16.00 Discord
Suositut Splatoon-pelailut jatkuvat. Pelit tapahtuvat discordpalvelimen teksti- ja äänikanavilla pelichatti-1. Tarkoitus on ensisijaisesti järjestää omia Private Battle -sessioita, mutta peluutettu ollaan myös niin yhteistyöhenkistä Salmon Runia, sekä normaaleja Turf War ja Anarchy Open -jonoja. Osallistuminen vaatii oman konsolin, pelin sekä Nintendo Switch Online -jäsenyyden. Lisätietoja Discordissamme!

Smash-weekly to 15.12. klo 17.00 Kampuskappeli
Weekly palaa lopuksi taas Kampuskappeliin. Saavu näin arjen (toivottavasti) hellittäessä paikalle testaamaan taitosi mässäyksessä muita semi-kilpailullisia pelaajia vastaan.

Splatoon-netplay su 18.12. klo 16.00 Discord
Vuoden viimeinen Splatoon-sessio. Kiitos kaikille osallistuneille ja ensi vuonna maalinräiskintä jatkuu!

Smash-weekly ti 20.12. klo 17.00 Kampuskappeli
Kauden viimeinen weekly ja palkintojen jako turnauksissa kunnostautuneille. Paikalle kannattaa tulla myös ihan vain pitämään hauskaa, koitamme nimittäin keksiä jotain erikoisempaa kauden päätteen kunniaksi.

Päivystys ke 21.12. klo 17.00 Terrakoti
Vuoden päättää ANC:n osalta tämä päivystys. Kiitokset kaikille paikalle päässeille!

Akateemisen Nintendon Pelaamisen SM-kisat 2022

Vuoden kohokohta, Akateemisen Nintendon Pelaamisen SM-Kisat, vuosimallia 2022 lähestyy!

Kuten joka vuosi, tässä tapahtumassa kisataan eri Nintendon konsoleilla siitä, kuka näitä pelejä todella osaa pelata. Pelit ovat varjeltu salaisuus, jotka selviävät vasta paikan päällä, eli kukaan ei voi ennalta valmistautua turnausta varten; laajalla videopelikokemuksella pärjää hyvin.

Tänä vuonna formaattina toimii tosiaan paljon kysytty ja toivottu PARITURNAUS eli lyöttäydytte ystävänne, sydänkäpysenne tai ventovieraan kanssa kilpailemaan voittajan tittelistä Nintendon eri peleissä.

Turnaus on kaikille ilmainen ja avoin tapahtuma kaikille. Tapahtuma on päihteetön. Osallistua ehtii itse tapahtumapäivään asti!

Linkki tapahtuman sivulle: https://www.start.gg/tournament/akateemisen-nintendon-pelaamisen-sm-kilpailut-2022/details

Marraskuun mainiot meiningit

Matkatessamme mustimpaan syksyyn tuo pelien ja ihmisten tuike valoa pimeimpäänkin päivään. Saavu siis ANC:n tapahtumiin näitä hakemaan.

Smash-weekly to 3.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Turussa saatiin juuri pakettiin isompi turnaus, mutta halukkaille on toki tarjolla vielä lisää mässiä. Leikkimieliset turnaukset peleistä SSBM ja SSBU. Paikalle saa tulla toki vain katselemaankin.

Splatoon netplay su 6.11. klo 16.00 Discord
Splatoon 3:sta on ANC:llä nautittu olan takaa, ja niin nautitaan marraskuussakin. Pelit tapahtuvat discordpalvelimen teksti- ja äänikanavilla pelichatti-1. Tarkoitus on ensisijaisesti järjestää omia Private Battle -sessioita, mutta peluutettu ollaan myös niin yhteistyöhenkistä Salmon Runia, sekä normaaleja Turf War ja Anarchy Open -jonoja. Osallistuminen vaatii oman konsolin, pelin sekä Nintendo Switch Online -jäsenyyden. Discordissamme lisätietoja tapahtumasta!

Päivystys ja hallitusesittely ke 9.11. klo 17.00 Terrakoti
Päivytyksissä ANC kokoontuu hengailemaan, pelailemaan mitä vaan ja muuten vain nautiskelemaan. Rentoa ja mukavaa puuhaa. Tällä kertaa esittelemme lisäksi hallituksen pestejä ja toimenkuvaa yhdistystoiminnasta kiinnostuneille.

Smash-weekly to 10.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Viikottainen smashäys jatkuu. Jahtaat sitten kokonaista turnausvoittoa tai vain tiukkoja matseja muita aloittelijoita vastaan, niin täältä voit sen hyvinkin löytää.

Marraskuun peli-ilta su 13.11. klo 17.00 Turku-sali
Peli-illoissa kansa pääsee tutustumaan ANC:n suureen pelikirjastoon, joka kattaa alan klassikoita 90-luvun aluilta nykyhetkeen. Paikalta voi myös löytyä lauta- ja korttipelejä, seuraleikkejä ja muuta huvittavaa. Älä jää paitsi hauskanpidosta.

Smash-weekly to 17.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Weeklyt jatkuvat.

Splatoon netplay su 20.11. klo 16.00 Discord
Maalin ammuskelu jatkuu. Liittykää seuraan.

Smash-weekly ma 21.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Kuun lopun weeklyt osuvat maanantaille. Kuinka mukavaa, että ”viikon pahimpaan päivään” mahtuu jotain näin rattoisaa.

Syyskokous ja päivystys ke 23.11. klo 17.00 Terrakoti
Rentoa hengailua pelien parissa taas tiedossa. Koska tämä on ensimmäinen päivystys uusimpien Pokemon-pelien julkaisun jälkeen, on tämä mitä parahin mahdollisuus ilmestyä paikalle oman vehkeensä kanssa ja nauttia pelin moninpeliominaisuuksista. Samassa yhteydessä pidetään yhdistyksen syyskokous, joten kaikki yhdistystoiminnasta kiinnostuneet paikalle tänne ja vetämään ANC:tä ensi vuonna.

Nintendon pelaamisen SM-kisat la 26.11. klo 12.00 Osakuntasali
ANC:n vuoden kohokohta! Jo yli kymmenen vuoden ajan ANC on järjestänyt SM-kisoja, joissa etsitään maan parasta Nintendon pelaajaa. Kaikki osallistujat ottavat toisistaan mittaa valikoimassa salassa pidettyjä turnauspelejä, joista parhaat pääsevät pudotuspeleihin, kunnes vain yksi on jäljellä. Tänä vuonna kisat ovat kahden hengen joukkueissa. Tapahtumasta tulee vielä erikseen isompi tiedoite kanavillamme.

Splatoon netplay su 27.11. klo 16.00 Discord
Kuun viimeinen Splatoon. Liity toki joukkoon!

Smash-weekly ma 28.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Kuun viimeinen mäsliiga.


Autumn mountain Paper Mario

Syksy starttaa vauhdilla ja ANC:lla tapahtuu!

Syyskuu tuo aimo kasan ANC-tapahtumia. Hauskanpitoa pelien parissa siis riittää.

Smash-liiga pe 2.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Suosittu Smash-liiga starttaa taas. Saavut sitten paikalle joko kilpailemaan tai vain pelailemaan, niin hauskuus on lähes taattua. Turnaukset peleistä SSBU ja SSBM, ja aiemmin hyväksi havaittu aloittelijoiden-turnauskin järjestettäneen. Tervetuloa!

Terriksen avoimet ovet ma 12.9. klo 13.00 Terrakodilla
Terrakodin avoimien ovien päivänä tiloihin pääsee tutustumaan kuka vain. Paikalla tulee luonnollisesti olemaan myös ANC:n edustusta.

Smash-liiga ti 13.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Liiga jatkuu. Rohkeasti mukaan vaan kaikki. Tiukka matsi on aina nautinto, oli kyse videopeleistä tai jääkiekosta.

Päivystys ke 14.9. 17.00 Terrakodilla
Päivystyksinä tunnetut hengailuillat ovat ANC:n perusta. Video- ja lautapelejä sekä hyvää seuraa on siis tiedossa. Tervetuloa.

Syyskuun peli-ilta ma 19.9. klo 17.00 Turku-salissa
Kuukauden peli-illassa ANC kantaa ison kasan pelejä Turku-saliin, joihin perehtyä muun porukan kanssa. Luvassa siis vapaata pelailua ja hyvää seuraa. Nähdään siellä.

Smash-liiga to 22.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Liiga jatkuu. Tervetuloa pistämään vastustajaa pakettiin tai vain nauttimaan muuten vaan.

Smash-liiga ti 27.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Kuun viimeinen Smash-liiga. Taattua laatua kilpailullisten party-pelien parissa.

Päivystys ke 28.9. 17.00 Terrakodilla
Tervetuloa hengailemaan pelien parissa ja hyvässä seurassa!

Kaikkien näiden tapahtumien lisäksi ANC on paikalla ainakin yliopiston avajaiskarnevaaleilla 6.9. ja kirjamessuilla 30.9-2.10. Tervetuloa moikkaamaan ANC:laisia ja ostamaan vaikkapa suosittuja haalarimerkkejämme!

Vauhdikasta menoa Turussa!

Tämän viikon sunnuntaina 24.7.2022 on…
TÄYTYY MENNÄ VAUHDIKKAASTI 3: ANC:n oma speedrun-tapahtuma!

Turkulaiset speedrunnerit kokoontuvat Terrakodille pistämään pelejä pikana pakettiin. Seurata saa paikan päällä tai ANC:n Twitch-kanavalla.


Aikataulu (arvioitu):

12:30-16:00 Zer0skar: Final Fantasy XIII-2
16:15-17:00 Blizzarska: Rayman M
17:15-18:15 Maunorr: Sly 1
18:30-19:00 Jasper: Super Mario 64 16 star run
19:15-20:15 Tipu: Hollow Knight

Super Mario Sunshine

Toukokuun häppeningit

Kesä on melkein täällä. ANC ei kuitenkaan jätä pelailijaa oman onnensa nojaan.

Smash-liiga to 19.5. klo 17.00 Kampuskappelilla
Smash-liiga lähenee loppuaan, mutta vielä ehtii mukaan näihin puolikilpailullisiin peli-iltoihin.

Smash-liiga ma 23.5. klo 17.00
Kampuskappelilla Smäshäys jatkuu. Tervetuloa uudet ja vanhat napinhakkaajat.

Megaman-päivystys ke 25.5. klo 17.00 Terrakodilla
Puheenjohtajamme Arska yrittää vetää tässä päivystyksessä yhdeltä istumalta kokonaisen Megaman-pelin. Yritystä voi seurata myös ANC:n Twitch-kanavalta. Paikan päällä luvassa lisäksi seuraa ja video- ja lautapelejä.

Toukokuun peli-ilta la 28.5. klo 17.00 Turku-salissa
Peli-illoissa ANC kantaa laajat pelivalikoimansa kaiken kansan käytettäväksi. Jos sinua siis esimerkiksi kiinnostaa kokeilla Mario Bros. 3:n kaltaisia klassikkoja alkuperäislaitteistolla, niin saavu paikalle.

Smash-liiga ma 30.5. klo 17.00
Kampuskappelissa Kevään viimeinen Smash-liiga sulkee kevätkauden ANC:n osalta. Kesällekin on suunnitelmia ja ainakin joka toinen viikko järjestetään edelleen päivystyksiä.

Hyvää kesää!