Akateemisen Nintendon Pelaamisen SM-kisat 2022

Vuoden kohokohta, Akateemisen Nintendon Pelaamisen SM-Kisat, vuosimallia 2022 lähestyy!

Kuten joka vuosi, tässä tapahtumassa kisataan eri Nintendon konsoleilla siitä, kuka näitä pelejä todella osaa pelata. Pelit ovat varjeltu salaisuus, jotka selviävät vasta paikan päällä, eli kukaan ei voi ennalta valmistautua turnausta varten; laajalla videopelikokemuksella pärjää hyvin.

Tänä vuonna formaattina toimii tosiaan paljon kysytty ja toivottu PARITURNAUS eli lyöttäydytte ystävänne, sydänkäpysenne tai ventovieraan kanssa kilpailemaan voittajan tittelistä Nintendon eri peleissä.

Turnaus on kaikille ilmainen ja avoin tapahtuma kaikille. Tapahtuma on päihteetön. Osallistua ehtii itse tapahtumapäivään asti!

Linkki tapahtuman sivulle: https://www.start.gg/tournament/akateemisen-nintendon-pelaamisen-sm-kilpailut-2022/details

Marraskuun mainiot meiningit

Matkatessamme mustimpaan syksyyn tuo pelien ja ihmisten tuike valoa pimeimpäänkin päivään. Saavu siis ANC:n tapahtumiin näitä hakemaan.

Smash-weekly to 3.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Turussa saatiin juuri pakettiin isompi turnaus, mutta halukkaille on toki tarjolla vielä lisää mässiä. Leikkimieliset turnaukset peleistä SSBM ja SSBU. Paikalle saa tulla toki vain katselemaankin.

Splatoon netplay su 6.11. klo 16.00 Discord
Splatoon 3:sta on ANC:llä nautittu olan takaa, ja niin nautitaan marraskuussakin. Pelit tapahtuvat discordpalvelimen teksti- ja äänikanavilla pelichatti-1. Tarkoitus on ensisijaisesti järjestää omia Private Battle -sessioita, mutta peluutettu ollaan myös niin yhteistyöhenkistä Salmon Runia, sekä normaaleja Turf War ja Anarchy Open -jonoja. Osallistuminen vaatii oman konsolin, pelin sekä Nintendo Switch Online -jäsenyyden. Discordissamme lisätietoja tapahtumasta!

Päivystys ja hallitusesittely ke 9.11. klo 17.00 Terrakoti
Päivytyksissä ANC kokoontuu hengailemaan, pelailemaan mitä vaan ja muuten vain nautiskelemaan. Rentoa ja mukavaa puuhaa. Tällä kertaa esittelemme lisäksi hallituksen pestejä ja toimenkuvaa yhdistystoiminnasta kiinnostuneille.

Smash-weekly to 10.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Viikottainen smashäys jatkuu. Jahtaat sitten kokonaista turnausvoittoa tai vain tiukkoja matseja muita aloittelijoita vastaan, niin täältä voit sen hyvinkin löytää.

Marraskuun peli-ilta su 13.11. klo 17.00 Turku-sali
Peli-illoissa kansa pääsee tutustumaan ANC:n suureen pelikirjastoon, joka kattaa alan klassikoita 90-luvun aluilta nykyhetkeen. Paikalta voi myös löytyä lauta- ja korttipelejä, seuraleikkejä ja muuta huvittavaa. Älä jää paitsi hauskanpidosta.

Smash-weekly to 17.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Weeklyt jatkuvat.

Splatoon netplay su 20.11. klo 16.00 Discord
Maalin ammuskelu jatkuu. Liittykää seuraan.

Smash-weekly ma 21.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Kuun lopun weeklyt osuvat maanantaille. Kuinka mukavaa, että ”viikon pahimpaan päivään” mahtuu jotain näin rattoisaa.

Syyskokous ja päivystys ke 23.11. klo 17.00 Terrakoti
Rentoa hengailua pelien parissa taas tiedossa. Koska tämä on ensimmäinen päivystys uusimpien Pokemon-pelien julkaisun jälkeen, on tämä mitä parahin mahdollisuus ilmestyä paikalle oman vehkeensä kanssa ja nauttia pelin moninpeliominaisuuksista. Samassa yhteydessä pidetään yhdistyksen syyskokous, joten kaikki yhdistystoiminnasta kiinnostuneet paikalle tänne ja vetämään ANC:tä ensi vuonna.

Nintendon pelaamisen SM-kisat la 26.11. klo 12.00 Osakuntasali
ANC:n vuoden kohokohta! Jo yli kymmenen vuoden ajan ANC on järjestänyt SM-kisoja, joissa etsitään maan parasta Nintendon pelaajaa. Kaikki osallistujat ottavat toisistaan mittaa valikoimassa salassa pidettyjä turnauspelejä, joista parhaat pääsevät pudotuspeleihin, kunnes vain yksi on jäljellä. Tänä vuonna kisat ovat kahden hengen joukkueissa. Tapahtumasta tulee vielä erikseen isompi tiedoite kanavillamme.

Splatoon netplay su 27.11. klo 16.00 Discord
Kuun viimeinen Splatoon. Liity toki joukkoon!

Smash-weekly ma 28.11. klo 17.00 Kampuskappeli
Kuun viimeinen mäsliiga.


Autumn mountain Paper Mario

Syksy starttaa vauhdilla ja ANC:lla tapahtuu!

Syyskuu tuo aimo kasan ANC-tapahtumia. Hauskanpitoa pelien parissa siis riittää.

Smash-liiga pe 2.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Suosittu Smash-liiga starttaa taas. Saavut sitten paikalle joko kilpailemaan tai vain pelailemaan, niin hauskuus on lähes taattua. Turnaukset peleistä SSBU ja SSBM, ja aiemmin hyväksi havaittu aloittelijoiden-turnauskin järjestettäneen. Tervetuloa!

Terriksen avoimet ovet ma 12.9. klo 13.00 Terrakodilla
Terrakodin avoimien ovien päivänä tiloihin pääsee tutustumaan kuka vain. Paikalla tulee luonnollisesti olemaan myös ANC:n edustusta.

Smash-liiga ti 13.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Liiga jatkuu. Rohkeasti mukaan vaan kaikki. Tiukka matsi on aina nautinto, oli kyse videopeleistä tai jääkiekosta.

Päivystys ke 14.9. 17.00 Terrakodilla
Päivystyksinä tunnetut hengailuillat ovat ANC:n perusta. Video- ja lautapelejä sekä hyvää seuraa on siis tiedossa. Tervetuloa.

Syyskuun peli-ilta ma 19.9. klo 17.00 Turku-salissa
Kuukauden peli-illassa ANC kantaa ison kasan pelejä Turku-saliin, joihin perehtyä muun porukan kanssa. Luvassa siis vapaata pelailua ja hyvää seuraa. Nähdään siellä.

Smash-liiga to 22.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Liiga jatkuu. Tervetuloa pistämään vastustajaa pakettiin tai vain nauttimaan muuten vaan.

Smash-liiga ti 27.9. klo 17.00 Kampuskappelilla
Kuun viimeinen Smash-liiga. Taattua laatua kilpailullisten party-pelien parissa.

Päivystys ke 28.9. 17.00 Terrakodilla
Tervetuloa hengailemaan pelien parissa ja hyvässä seurassa!

Kaikkien näiden tapahtumien lisäksi ANC on paikalla ainakin yliopiston avajaiskarnevaaleilla 6.9. ja kirjamessuilla 30.9-2.10. Tervetuloa moikkaamaan ANC:laisia ja ostamaan vaikkapa suosittuja haalarimerkkejämme!

Vauhdikasta menoa Turussa!

Tämän viikon sunnuntaina 24.7.2022 on…
TÄYTYY MENNÄ VAUHDIKKAASTI 3: ANC:n oma speedrun-tapahtuma!

Turkulaiset speedrunnerit kokoontuvat Terrakodille pistämään pelejä pikana pakettiin. Seurata saa paikan päällä tai ANC:n Twitch-kanavalla.


Aikataulu (arvioitu):

12:30-16:00 Zer0skar: Final Fantasy XIII-2
16:15-17:00 Blizzarska: Rayman M
17:15-18:15 Maunorr: Sly 1
18:30-19:00 Jasper: Super Mario 64 16 star run
19:15-20:15 Tipu: Hollow Knight

Super Mario Sunshine

Toukokuun häppeningit

Kesä on melkein täällä. ANC ei kuitenkaan jätä pelailijaa oman onnensa nojaan.

Smash-liiga to 19.5. klo 17.00 Kampuskappelilla
Smash-liiga lähenee loppuaan, mutta vielä ehtii mukaan näihin puolikilpailullisiin peli-iltoihin.

Smash-liiga ma 23.5. klo 17.00
Kampuskappelilla Smäshäys jatkuu. Tervetuloa uudet ja vanhat napinhakkaajat.

Megaman-päivystys ke 25.5. klo 17.00 Terrakodilla
Puheenjohtajamme Arska yrittää vetää tässä päivystyksessä yhdeltä istumalta kokonaisen Megaman-pelin. Yritystä voi seurata myös ANC:n Twitch-kanavalta. Paikan päällä luvassa lisäksi seuraa ja video- ja lautapelejä.

Toukokuun peli-ilta la 28.5. klo 17.00 Turku-salissa
Peli-illoissa ANC kantaa laajat pelivalikoimansa kaiken kansan käytettäväksi. Jos sinua siis esimerkiksi kiinnostaa kokeilla Mario Bros. 3:n kaltaisia klassikkoja alkuperäislaitteistolla, niin saavu paikalle.

Smash-liiga ma 30.5. klo 17.00
Kampuskappelissa Kevään viimeinen Smash-liiga sulkee kevätkauden ANC:n osalta. Kesällekin on suunnitelmia ja ainakin joka toinen viikko järjestetään edelleen päivystyksiä.

Hyvää kesää!

Kevään Smash-weeklyt

Kesän lähestyessä ja rajoitusten hellittäessä pääsee niin Ultimate kuin Meleekin kukoistamaan weeklyjen muodossa. Järjestämme vielä kuusi weeklyä ennen kesäkuuta seuraavina päivinä:

torstai 28.4.
perjantai 6.5.
perjantai 13.5.
torstai 19.5.
maanantai 23.5.
maanantai 30.5.

Kaikki weeklyt järjestetään tuttuun tapaan Kampuskappelilla (Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Tapahtumat alkavat kello 17 ja loppuvat kello 22. Ultimaten bracket aloitetaan kello 17:30 ja Meleen noin kello 20. Kaikenikäiset ja -tasoiset ovat tervetulleita mukaan!

ANC:n 15v Vuosijuhlat 23.4.2022

Tervehdys rakkaat videopeliystävät!

Meillä on ilo kutsua teidät Turkuun Academic Nintendo Club ry:n 15-vuotisjuhliin lauantaina 23.4.2022 klo 14:00. Juhlallisuudet pidetään lähellä toimistoamme Osakuntasali B:ssä (Rehtorinpellonkatu 4 B).
Juhlien illalliskortin hinta on 25 € henkeä kohden. Osallistuminen sisältää haalarimerkin. Tapahtuma on alkoholiton. Illan pukukoodi on juhlapuku tai cosplay. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasta linkistä: https://forms.gle/zU2Q2zoGZoEsyjGX8 Ilmoittautua voitte 15. huhtikuuta asti.

Vuosijuhlissa muistetaan ANCioituneita ANC:n (nykyisiä ja vanhoja) jäseniä. Voit ehdottaa kunniajäsenyyden arvoista henkilöä seuraavassa lomakkeessa: https://forms.gle/6a87G6nFcSohbfi69 Aikaa ehdottaa on 20. huhtikuuta asti. 
Illan ohjelma:
13:30 saapuminen
14:00 ohjelma alkaa
Alkukilistelyt
Puheet ja tervehdykset
Kunniajäsenten palkitseminen
16:00 Ruokailu
Historiikki
Vapaata hengailua ja pelailua
21:30 valomerkki
Jatkoille Proffan Kellariin tai Terrakodille

Tavataan juhlissa!

Artturi Saarinen

smash ultimate

Maaliskuun tapahtumat

Hei kaikille.

Maaliskuu on lähtenyt käyntiin ANC:n osalta näppärästi. Jatketaan samaa rataa.

Smash-liiga ti 15.3. klo 17.00 Kampuskappeli
Kevään pisteytetty turnaussarja alkaa viimein! Kaikki osallistujat saavat pisteitä sijoituksensa mukaan ja kevään lopussa on tiedossa palkintoja. Mukaan saa toki tulla myös vain ottamaan rennosti ja pitämään hauskaa.

Animal Crossing-päivystys ke 16.3. klo 17.00 Terrakoti
Tällä kertaa päivystetään erityisesti Animal Crossingin merkeissä. Tervetuloa kaikki eläinruksittajat. Myös muuta pelailua ja chilllailua luvassa.

Smash-liiga to 24.3. klo 17.00 Kampuskappeli
Lisää smässäystä luvassa. Liigoissa järjestetään ajoittain myös aloittelijoille suunnattuja turnauksia, joten paikalle kannattaa uskaltaa, vaikkei uskoa omiin kykyihin vielä löytyisikään.

Päivystys ke 30.3. klo 17.00 Terrakoti
Tiedossa perusmukavaa päivystystä: pelailua ja hengailua.

Smash-liiga to 31.3. klo 17.00 Turku-sali
Maaliskuuhun saadaan puristettua vielä yksi liiga. Tervetuloa!

kevätkokous

Kevätkokous 27.3.2022

Tervehdys kaikille ANC:n jäsenille!

Kevät on saapunut ja nyt on aika kutsua koolle seuramme vuosittainen kevätkokous.
Perinteiseen tapaan kevätkokouksessa esitellään edeltävän vuoden toimintakertomus
ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajan lausunto saadaan myös kuulla, joka toivon mukaan
vapauttaa edeltävän vuoden hallituksen vastuustaan.

Kevätkokouksen päivämäärä ja kellonaika ovat seuraavat:
Sunnuntai 27.3, Kello 13:00

Viime vuonna kevätkokous pidettiin etänä poikkeusolosuhteiden takia. Tänä vuonna maailman meno on muuttunut sen verran, että olemme päässeet takaisin kokoustamaan lähikontakteissa, joten tämän vuoden kevätkokous pidetään fyysisenä Terrakodilla. Terrakoti sijaitsee osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, Yo-talo B.

tl;dr
Mikä: Kevätkokous
Missä: Terrakodilla (Rehtorinpellonkatu 4, Yo-talo B)
Milloin: Sunnuntaina 27.3, Kello 13.00
Miten: Saapumalla terrakodille
Miksi: Sääntömääräisesti hyväksytään toimintakertomus, tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus

bowser

Syyskokous ja päivystys ke 8.12. klo 17

ANC ry:n Syyskokous pidetään 8.12. Turku-salissa. Yhdistyksen kokouksessa valitaan ensi vuoden hallitus ja tehdään tärkeitä päätöksiä yhdistyksen tulevaisuudesta, joten saavu paikalle! Kokouskutsu ja muut asiakirjat on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse. Päivystämme kokouksen jälkeen Terrakodilla, ja Miikka pelaa jälleen Super Mario RPG:tä striimissä. Striimaamme Twitchissä: https://www.twitch.tv/academicnintendoclub