Smash Ultimate

Smash biweekly 18.11 klo 17.00

Torstaina on aika turpasaunan! Turnauksia järjestetään näillä näkymin joka toinen viikko Turku-salissa. Ultimate-turnaus alkaa klo 17.30 ja Melee-turnaus klo 20. Tilaa on 30 pelaajalle, ja toivomme ennakkoilmoittautumista tapahtumaan. Ilmolinkki ja lisätietoja Discordin #smashliiga-kanavalla lähempänä turnauspäivää. Biweeklyt striimataan ANC:n Twitchissä: https://www.twitch.tv/academicnintendoclub

Hygieniaohjeet

ANC:n tapahtumissa on käytettävä maskia ja pidettävä turvaetäisyyksiä. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkään oireita ja pesethän kätesi sekä käytät käsidesiä. Paikalla on hygieniavastaava, joka pitää huolta tapahtuman turvallisuudesta ja kerää listan paikallaolijoista mahdollisten altistumisien varalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.