pikkujoulut

ANC:n pikkujoulut 5.12. Terrakodilla

Niin se joulu vaan tänäkin vuonna lähestyy vauhdilla, ja sitä myötä myös ANC virittäytyy joulufiiliksiin. Joulukuun ensimmäisen päivystyksen yhteydessä pidetään samalla myös pikkujoulubileet, ja sehän tarkoittaa ainakin glögi- ja piparitarjoilua kaikille tulijoille. Myös Paavomainen Pelimusavisa kuuluu olennaisena osana ANC:n pikkujouluriitteihin, ja siitä pääsemme nauttimaan tälläkin kertaa. Omia eväitä ja tarjoomuksia saa ehdottomasti tuoda mukanaan nyyttäriperiaatteella (tai ihan vaan itse naposteltavaksi, jos jakaminen ei houkuttele), ja omia ohjelmanumeroitakin saa ehdottaa tai järjestää.

Facebook-tapahtuma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.